пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

Звіт про проведення тижня інформатики у Червоноградському НВК №13

Відповідно до плану роботи школи з 31.10.2016 року  по 04.11.2016 року в школі був проведений тиждень  інформатики, з метою – залучити якнайбільшу кількість учнів  до позакласної роботи, пов’язаної з інформатикою. Виявити обдарованих дітей. Сприяти розумовому вихованню школярів, розширенню знань учнів з предмету.
До проведення заходів, які сплановані в рамках Тижня інформатики, були залучені учні початкової, основної та старшої школи.
  В рамках тижня були проведені такі заходи:
31.10.2016 р. – Конкурс - виставка  стінгазет, присвячених інформатиці.
01.11.2016 р. – Акція «Збагачуйся власним розумом».
02.11.2016 р. – Клавіатурний турнір;
03.11.2016 р. – Подорож океаном комп’ютерних знань для учнів початкових класів.
04.11.2016 р. – Розіграш лотереї «Інформатична забава»
Всі роботи були варті перемоги, але найкращими виявилися:
стінгазети – учнів  ІІ класу гімназії Матійків В., Кучеренко К., Котика В., учнів 11 класу (Сотник В.,Лазарук О., Гнатів О.,Корець І), учнів ІV класу гімназії (Ройко Н., Фарини А ) та учнів VІІ гімназійного Пагули Т. і  Прусової А.
Кросворди – учнів 9- го(Дейнеко І.,Петрук О.)
Найкращими були буклети учнів V класу гімназії (Мельник К., Запотічного П.,
Співак Л.)
        В подорож океаном комп’ютерних знань в кабінеті інформаційних технологій учнів початкових  класів повела вчитель початкових класів Базарницька І. Й.

         Я вважаю, що проведення таких заходів під час предметних тижнів розвиває інтерес учнів до вивчення предмету, творчу уяву, художній смак, навички змагання, логічне та просторове мислення, посилює пізнавальну мотивацію, підвищує інтерес до активної творчої та самостійної діяльності, формує навички самостійності.
Фоторепортаж  



1 коментар:

  1. Отличный блог!

    Скажите пожалуйста как иногородним участвовать в вашей лотереи? Я очень люблю всевозможные лотереи и розыграши. Вот например принимаю участие в http://localotto.com/ru/powerballusa powerball результаты! Мне нравится находить выиграшные стратегии и использывать их в свою пользу.

    ВідповістиВидалити