пʼятницю, 8 листопада 2019 р.

Тиждень інформатики в ЧНВК №13


Тиждень інформатики в ЧНВК №13

Відповідно до плану роботи школи з 04.11.2019  по 08.11.2019 року в школі був проведений тиждень  інформатики, з метою – підвищити рівень знань учнів з інформатики, розвивати творчі й інтелектуальні здібності дітей, інтерес до вивчення інформатики, самостійність та наполегливість, виховувати вміння працювати у команді, почуття відповідальності.
До проведення заходів, були залучені учні початкової, основної та старшої школи.  В рамках тижня були проведені такі заходи:
04.11.2019р. був проведений конкурс на кращий малюнок в Paint  серед учнів ІІ гімназійного класу.Перемогли в цьому конкурсі такі учні:Гнатів Ю., Гриців Н., Шумський А., Гульчевська В., Піхоцький В., Шмаков О., Федонюк О., Трускавецький В.






Для учнів І гімназійного класу був проведений Квест "Інфоманія"








Учні 10-А класу Войнаровська М. та Юпин А. намалювали тематичну стінгазету.
А учні початкових класів, під керівництвом учителя  Базарницької І. Й., вивчали віртуальний світ природи за допомогою інтерактивної взаємодії з програмними додатками, а також здійснили віртуальну подорож музеями України.
Я хочу подякувати всім учням нашої школи за активну участь в цих заходах, а також їхнім учителям Базарницькій І.Й. та Шереметі А.І..

1 коментар:

  1. Дякуємо Ірино Орестівно за мега цікавий тиждень, за організацію, співпрацю, цікаві ідеї і за все-все!!!

    ВідповістиВидалити